Wednesday, May 18, 2011

Accidental Happiness for A & M

Since semalam cuti umum ayah dah plan earlier to spent quality time dengan AMS. But don't really have a specific plan what to do. Dok kat rumah main dengan AMS pun dah quality time dah.

And then...Sarah admitted. Blood transfusion dekat Al-Islam.

At first ayah fikir kesian Awish dan Mina, samada kena duduk kat hospital jugak atau pun kena menumpang rumah sedara mara lagi lah..

But then, since we will all be at Kg Baru ayah terfikir satu idea. And the idea expand and expand and expand...

The result - Awish and Mina had a great time.

Jalan kaki dari Al-Islam ke Kg Baru LRT station

Naik LRT ke KLCC

Jalan2 kat KLCC

Lunch kat KLCC. Happy Meal

Sizzling

Aiskrim

Berenang kat KLCC park






Main kat playground KLCC

And Awish and Mina had all the fun while Sarah and mama stucked in the hospital. Kesian Sarah, nanti bila dah sihat kita pegi mandi manda lagi ok. Ayah merayu kat Awish dan Mina jangan bising2 dan bercerita dengan Sarah pasal exciting adventure diorang.


1 comment:

eB ezrin said...

xper... sok2... sarah leh join gaks... insyaallah... ;p