Tuesday, November 13, 2012

Ayah, welcome home!!

Mama ambik ayah kat airport Sabtu lepas. Mama bagitau AMS tak nak ikut sebab nak siapkan surprise untuk ayah.

Pesanan untuk ayah : masuk rumah nanti tutup mata.

Sesampai kat depan pintu rumah, ada sampul surat ditampal kat pintu.


Ayah ambik dan bawak masuk rumah (of course tutup mata). AMS masa tu menyorok. Adib pun ada, sbb nak sleepover, pun menyorok jugak.

Bila ayah dah dekat tangga, AMS keluar sambil jerit "SURPRISE!!!" dan terus lari untuk peluk ayah.

Sweet..

Awish kata "Ayah, readlah inside the envelope"

Ni Awish buat

Ni Mina buat, depan belakang.

Ni Sarah buat.

Ni Adib buat.

Lepas tu Mina dan Sarah suruh ayah tutup mata lagi dan tarik tangan ayah ke dapur. Sampai dapur Mina dan Sarah jerit lagi "SURPRISE!!!"

Ayah buka mata dan tengok2 ada...

Welcome home cake, Mama dan Sarah buatkan untuk ayah.

Thank you.




Saturday, November 3, 2012