Monday, April 25, 2011

Recuperating at home

After 2 days coming home, Sarah masih dengan ceret beretnya. Setiap kali lepas atau lagi best masa tengah makan mesti Sarah menonggeng. Dan dalam satu hari berapa kali tukar baju atau seluar sebab kebarangkalian bocor tu boleh kata tinggi.

Hari ni jugak Sarah mengadu sakit kat perut, tempat dimana MGCT pernah berumah sebelum ni. Mama dan ayah closely monitor Sarah, kalau-kalau yang dua ni semakin serius.

Setakat ni belum lagi nak tekan 'panic' button sebab selain yang dua tu, Sarah ok. Boleh jalan, borak, main (passive type) dsb. Selera nak makan pun boleh tahan.

dengan Awish buat grocery shopping

Orang lain minum petang, teh-o ke, teh tarik ke, dengan roti bakar dsb. AMS minum petang spaghetti, mushroom soup, choc indulgence...habis ayah kena pau.

Makcik Sarah kat Giant.

1 comment:

eB ezrin said...

she is cute & adorable :)