Wednesday, June 8, 2011

One more day

Pathology lab tak abis lagi ujian atas sample tissue usus Sarah. So, kena tunggu satu hari lagi, baru boleh tau apa jenis treatment.

In the meantime, dietitian recommended untuk makan sup atau air beras. Malangnya sup tu makan sikit, Sarah dah purging. Air beras pun sama, dan lepas Sarah tak nak dah. Puas ayah dan mama pujuk. Tapi Sarah akan menolak lepas tu tutup mulut dengan tangan.

Tak tau la sebab tak tahan bau air beras tu atau takut kena paksa minum

Hari ni Awish merayu-rayu kat ayah, masa ayah visit Awish kat rumah Mak Chek lunchtime, dia nak pegi hospital immediately. Puas ayah pujuk untuk pegi hospital lepas ayah abis kerja, tapi Awish terus persistant. Finally ayah mengalah...dengan syarat Awish tak buat Mina atau Sarah nangis, dengan syarat Awish tak buat mama marah.

So...kalau cikgu suruh buat karangan atau tunjuk gambar "Apa anda buat semasa cuti sekolah", inilah dia..





Macam duduk kat hotel (tipu).

1 comment:

eB ezrin said...

a'a mmg cam hotel pn :)