Tuesday, June 28, 2011

I want hair

Selepas mandi Sarah pegang sikat dan lalukan sikat kat atas kepala, seolah-olah menyisir rambut.

Lepas tu Sarah cakap "I want hair...i dun have hair...i want hair..."

Macam kelakar tapi deep inside - sedih tengok Sarah.

Selepas 2 malam dan 1 hari Sarah tak berak, tetiba hari ni Sarah berak 3 kali dah setakat ni. Maybe it's the teh o manis yang maid buat pagi tadi. Walaupun dah dicairkan tapi mungkin gula tu memberi kesan.

Or maybe Sarah nye WBC dan HB makin turun? Hopefully not.

Gambar last Saturday.

2 comments:

eB ezrin said...

nanti ader insyaallah :)

Miss Moon said...

sedey nya ai baca ..

thanks for ur comment kat belog filla . sesungguh nya org yg lalui nya dapat memahami situasi cam gini ...thanks for sharing dear ...im touched