Sunday, August 21, 2011

R.E.A.L.W.O.R.L.D

Hari ni Mina punye concert. Schedule start pukul 3. Tapi dari pukul 7 pagi lagi, selang 10-15 minit Mina tanya mama, "Mama, I shower now?" "Mama, now, make up?". Dah macam radio rosak pun ada. Telinga mama dan ayah pun macam nak rosak.

Sebab takut Mina pengsan sebab nanti nak terkinja-kinja atas stage, mama suruh Mina buka puasa. Lepas tu make-up session.


Sarah pun nak makeup jugak

Sesampai kat dewan, pukul 2 rupanya dah penuh. Dapat duduk belakang sekali.

Mina's Fan Club



Mina's biggest fan membute

Tema : Real Kids in Real World

Pre 3 Wisdom (3 girls) dengan MC.. Yang tepi sebelah kiri tu best friend Mina, Ilya. Selalu betul bagi gift kat Mina.

And here's our idol.. smiling from ear to ear..happy

Muncung sekejap sebab tak nampak mama

Lepas nampak mama, Mina menari dengan ceria.. lagu? Indian song.


Rancak giler tarian nih..



Mama dan ayah happy tengok Mina happy. (Walaupun baju ntahapaapantah)




Well done Mina!! This will be your last concert. Tahun depan dah darjah 1, takde dah consert consert ni. Lepas tu dah besar nanti jangan pulak terkinja-kinja macam ni.




1 comment:

eB ezrin said...

x sbr nk tgk rmbt sarah panjang :)