Sunday, December 4, 2016

Eshan Zafri 3rd birthday 16 Oct 2016

16 Oct 2016

Ada family event kat rumah Pak Ngah.

Tapi coincide dengan birthday, ayah dengan muka tak malu minta izin kat Pak Ngah untuk enter frame.



Kek yang super special untuk Zafri



Happy birthday Zafri.. bila nak start cakap ni??



Revisit post lama Mina @ 3 years old

Sep 27, 2008


Multi talented artist

Her name is Ermina Yasmin. She's 3 years old. She's multi talented. Just watch what she can do..
Abstract Drawing

Acting 

Pop Singing
video
Check out the Pi-mai-pi-mai-tang-tu's Pak Uda style of wearing pyjama.

Dancing
video

https://www.youtube.com/watch?v=870C1RqB5Gw


Soprano Singing
 
De
spite all the hype surrounding her and the community, she's fully focused in the search of her other undiscovered talent, as shown in the picture below..

Ayah, have your write a new story

Seminggu dua ni Mina dan Sarah giat membaca diari AMSZ ni. Memang itu lah tujuan ayah buat blog ni. Supaya satu hari nanti AMSZ akan baca dan mengimbau kenangan masa kecik.
Little that ayah know that the time is now.

Mina dan Sarah kerap bertanya "Ayah, have you write a new story?"

Malangnya, ayah belum ada lagi idea kreatif macam dulu untuk menulis. Bahan banyak.. melimpah ruah but ayah just don't know how to make it an interesting writings any more.

But ayah is not giving up, I'll find my lost writing creativity soonest possible.

Something like this ..