Wednesday, July 20, 2011

Another Prof

Lepas Prof Lin, Prof Raman, Prof Wan, hari ni Prof Chan.

Prof Chan ni Paed Onco kat UMMC.

Dia agree yang Sarah dah bertambah ok. Dan dia agree follow up kat SDMC dengan Prof Lin tu ok. (Kalau doktor lain dari Prof Lin dia mungkin tak setuju). In case (mintak dijauhkan) Sarah nye cancer relapse, Sarah still boleh pegi ke UMMC.

sementara nak tunggu jumpa doktor..main dulu

lepas tu makan sup kat secret recipe..

lepas tu main balik...

lepas tu makan sup lagi kat secret recipe

lepas tu main lagi..

Esok...blood transfusion pulak..kat SDMC balik..






2 comments:

abah khalisha said...

sabar lah ye dik..tp bermain itu adalah satu terapi buat kanak-kanak

eB ezrin said...

she's cute