Sunday, September 25, 2011

Sepit Rambut

Ingat tak few months back Sarah sedih sebab tak boleh sikat rambut, tak boleh pakai sepit rambut?? Almaklumlah, botak. 

Sekarang rambut Sarah dah memanjang dan dah boleh pakai sepit rambut....yeaahhhh!!!!

Poyos kan..???

yahoooo!!!!

Yang pelik...dulu masa botak, takde pulak orang tanya kenapa botak. Sekarang ramai pulak tanya "kenapa gunting pendek sangat?"

Apakah??

Mama dan ayah kekadang malas nak jawab. Sorry.



2 comments:

eB ezrin said...

org tuh x phm tuh...

saadah saadun said...

dulu masa saya botak, orang2 kat hostel uni yang berselisih dgn saya atau nampak masa saya botak masa nak ke tandas, ingat saya perempuan yang x elok sbb dorg pk saya sengaja botakkan kepala. ikot barat katanya. ada jugak yang cakap saya lesbian, pengkid.hanya kerana saya botak. haha. tapi saya buat xtau. kelakar tapi kadang2 sakit hati jugak.