Monday, September 5, 2011

Raya 2011 : Mina

Ayah kagum dengan anak dara sorang ni. Selalu bertolak ansur, tolong mama dan ayah, berdikari.

Infact Mina selalu mengalah kalau dengan Awish, contohnya dalam ketiadaan maid yang balik beraya kat Indon, ayah buat satu 'port' kat tempat duduk belakang kereta (in folded position). Sapa yang dok lat situ?? Mina..

Pegi dan balik kampung, atas toto merah yang berlipat tu lah port Mina. Tapi bagus nye kat sini boleh baring (dalam keadaan berlipat2 jugak la). Bungkusan baju nak dibasuh (dalam laundry bag kaler putih) jadi bantal.

Mina selalu layan main dengan Sarah, tak pun dengan cousin2, kat Tampin dengan Nadia, kat Pontian dengan Halimah dengan Adib.

dengan Nadia


Salam atuk (harap2 Mina salam bukan dengan objektif nak sampul tu je)


Sweet je Mina senyum kat depan tu kan. Tengok Awish kat sebelah tu. *sigh*

babysit Sarah sekejap

Dengan doll hadiah harijadi


Dengan Adib kat taman

Main pop pop dengan Halimah



layan ayah...jadi model ambik gambar yang ntahapaapantah


Itulah Mina, kalau takde nak kena layan sapa2 Mina buat hal sendiri, berdikari.

Tapi bila sekali Mina demand...prgghhhh...

Contohnya kat bawah ni



Sebab apa? Dalam panas/bahang kat kg, Mina nak aiskrim, ayah cakap ok. Tapi Mina demand nak sundae kon McDonald's. Manalah ayah nak cari McD kat Ayer Baloi, Mina oii...





1 comment:

eB ezrin said...

naper nages sampai g2 mina? :)